VRGH
VRGH I ARENA
VRGH
VRGH I ARENA

Over
VR Gamehouse

VR GAMEHOUSE's Filosofie
"Het zal je wellicht verbazen dat het voor ons niet eens om Virtual Reality gaat"
Mission Statement
Bij VR Gamehouse (VRGH) doen wij dingen anders. Het zal je wellicht verbazen dat het voor ons niet eens om Virtual Reality gaat. Onze missie en reden van bestaan is dat wij onze gasten unieke onvergetelijke ervaring gezamenlijk laten beleven.

Het trefwoord hier is "gezamenlijk", aan het einde van de dag in deze moderne tijd en eeuw willen mensen graag met mensen connecten.
Wij begrijpen dit! Dat doen we dan ook erg succesvol door middels met het voertuig "VR". Het voertuig zou in de toekomst zomaar kunnen veranderen. Onze missie niet!

Team & Human Capital
Daarnaast gaan we altijd voor de totaalbeleving en dat merk je al zodra je de eerste stap binnen zet. Persoonlijke en authentieke service staat als middelpunt in de core van ons bestaan en dat kan je weer alleen krijgen als je een goed team aantrekt en weet te behouden. Dat straalt van binnenuit VRGH naar buiten toe.

Wij zien ook ons team als een grote familie, thuis weg van huis.
Wij hechten waarde aan elk individu en bieden naast een goed en eerlijk salaris ook veel trainingen en doorgroeimogelijkheden.

Let's
DONT PLAY
"VRGH heeft de visie en ambitie om dé
huismerk naam in heel Europa te zijn"
In The Beginning there was ...
VRGH is opgericht in 2017 door Chris & Gosia in een kleine winkelruimte, hartje Amsterdam. Met hulp van onze beste vrienden, Kevin & Lukasz kwam VRGH van de grond en werd al snel een enorm success. Kevin & Lukasz hadden al gauw alles aan de kant gezet om zo een onmisbaar onderdeel te vormen van de identiteit van VR Gamehouse.

Ons jong en dynamisch team is ondertussen gegroeid naar 25 individuen en dit zal zeker nog toenemen.

Visie
VRGH heeft de visie en ambitie om dé huismerk naam in heel Europa te zijn, als je aan Virtual Reality denkt dan denk je als eerst aan VRGH. Wij streven erna om een impact in de wereld te maken en marktleider te zijn op het gebied van Virtual Reality.

The Founders
Kevin Okoh
Chris Elmendorp
Gosia Sieduszewska
COO - VRGH
Born and raised in Amsterdam. Background in Finance and responsible for all of the operations and expansion.
CEO - VRGH
Born in Amsterdam but also lived in Asia for 7 years. That's why you experience best of both worlds at VRGH
CFO - VRGH
Born in Lublin, Poland moved to Amsterdam in 2012 and leads the finance department as well as our big team.
Concept
We maken social virtual reality experiences betaalbaar en leuk voor iedereen. Wij specialiseren voornamelijk in volledig verzorgde groepsevenementen; bedrijfsuitjes, vriendenuitjes, kinder- verjaardagfeesten, vrijgezellenfeesten etc.

Tegelijkertijd bezuinigen wij nooit op de kwaliteit en apparatuur.
Wij zijn trots dat wij daarmee de hoogste prijs-kwaliteitverhouding leveren gekoppeld aan belachelijk goede service.