VRGH
VRGH I ARENA
VRGH I ARENA
VRGH

Algemene VoorwaardenAlgemene Voorwaarden voor Kinderfeestje Voucher

Waarde van de voucher: De voucher heeft een waarde van €20 en is geldig voor eenmalig gebruik per kind.
Eenmalig gebruik: Elke voucher kan slechts eenmaal per kind gebruikt worden en is niet overdraagbaar.
Geen combinaties: De voucher kan niet gecombineerd worden met andere vouchers of kortingscodes. Per boeking kan slechts één voucher gebruikt worden.
Geldigheidsduur: De voucher is 6 maanden geldig vanaf de datum van activering. Het is de verantwoordelijkheid van de voucherhouder om deze binnen deze termijn te gebruiken.
Gebruik van kortingscode: De kortingscode voor de voucher is "VRKIDSDDMM" (DDMM - ddatum van bezoekdatum kinderfeest). Bijvoorbeeld, voor een evenement dat plaatsvond op 2 maart, zou de kortingscode "VRKIDS0203" zijn.
Beschikbaarheid doordeweeks: De voucher is alleen doordeweeks te gebruiken, uitgezonderd weekends.
Boekingsvereisten: Vooraf boeken kan vereist zijn. Voucherhouders dienen de boekingsvoorwaarden en beschikbaarheid na te gaan bij de aanbieder.
Geen contante waarde: De voucher heeft geen contante waarde en kan niet worden ingewisseld voor contant geld of als krediet voor eerdere aankopen.
Annuleringsbeleid: In geval van annulering of no-show wordt de voucher als gebruikt beschouwd en kan niet worden gerestitueerd of opnieuw toegepast.
Wijzigingen in voorwaarden: De algemene voorwaarden van de voucher kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Het is raadzaam om op het moment van boeken of inwisselen van de voucher te controleren op eventuele updates.