VRGH
VRGH I ARENA
VRGH
VRGH I ARENA

Maatregelen

Onze veilige

VEILIG EN VERANTWOORD GAMEN

Bij VR Gamehouse staat jouw veiligheid voorop! Wij handelen daarom ook strikt volgens de richtlijnen van de overheid en het RIVM. Dankzij onze veilige maatregelen zorgen wij voor een veilige en verantwoorde speelomgeving, om zo de gezondheid van ons allen te kunnen garanderen.


Mochten er vragen zijn die niet, of niet voldoende zijn beantwoord, dan kan er een mail worden gestuurd naar: booking@vrgamhouse.nl.


Wij nemen altijd binnen 24 uur contact op met onze klanten.(datum)
READY, SET, G0!
ONZE MAATREGELEN
Veilig spelen
Als bezoeker ben je over het algemeen allen omgeven met jouw eigen groep en onze VR experts.
Minimumleeftijd is 7 jaar!
1,5 m afstand
Om de veiligheidsmaatregelen na te kunnen leven, hebben wij een manier bedacht waarmee gezamenlijk spelen op een veilige afstand van 1,5 m mogelijk is.
Schone VR gear
Al onze VR-apparatuur en toebehoren worden vóór en ná elke sessie grondig schoongemaakt met desinfecterende schoonmaakmiddelen.
Desinfecteermiddel 
Als extra maatregel vragen wij aan al onze bezoekers om gebruik te maken van het desinfecteermiddel dat zal worden aangeboden door onze VR experts.
Schone ruimte
Wij doen er alles aan om een veilige speelomgeving te behouden. Daarom zorgen wij dat ook de gehele ruimte regelmatig wordt schoongemaakt door ons personeel..
Beschermingsmiddelen
Naast het regelmatig desinfecteren en wassen van onze handen, zijn wij altijd voorzien van beschermingsmiddelen. Ook houden wij zowel van onze bezoekers als onderling een veilige afstand.
VEILIGE MAATREGELEN

Als bezoeker van VR GameHouse krijg je professionele begeleiding, waarbij jouw veiligheid boven alles wordt gezet.


Wij hebben ons ingezet om onze vestiging volledig om te bouwen tot een betrouwbare speelomgeving.

Het is weer tijd om plezier te hebben. Onze veilige pakketten en hygiënische maatregelen zijn er om nog steeds iedereen een onvergetelijke Experience te bezorgen.

NIET TE VERGETEN
Gezondheidsmaatregelen
Wij vragen al onze bezoekers of zij zelf ook voldoende gezondheidsmaatregelen willen nemen. Denk aan regelmatig je handen wassen, een juiste afstand bewaren of onnodig rondhangen te voorkomen.
Hoesten of niezen
Het kan voorvallen dat je moet hoesten of niezen tijdens het spelen. Doe dit dan alsjeblieft in jouw elleboog. Mocht het hoesten of niezen oplopen, dan zullen onze begeleiders je vragen om een korte pauze te nemen van het spel.

Afspraak afzeggen

Mocht de VR Experience niet door kunnen gaan, omdat jij of iemand van jouw groep bijvoorbeeld ziek is geworden? Dan kun je jouw boeking gemakkelijk wijzigen. Geef dit wel tijdig door.
Luisteren
Onze VR begeleiders zijn speciaal getraind om jouw veiligheid en gezondheid te kunnen waarborgen. Wij vragen je daarom ook om goed te luisteren naar de instructies en tips die er zullen worden gegeven.
Aanwezigheid
Wij begrijpen dat mensen het heel erg belangrijk vinden om op tijd te zijn. Wij vragen onze bezoekers om niet te vroeg te verzamelen. 10 minuten voor tijd is gangbaar.
Reizen
VR GameHouse adviseert haar gasten om onze vestiging te bezoeken middels eigen vervoer. Parkeren kan gratis bij ons voor de deur.
Tijd om weer te genieten!?
Wij bieden pakketten aan voor bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten, vriendenuitjes,
familie uitjes, dates en nog veel meer!
Heb jij er ook genoeg van om thuis te zitten of kamp je met enorme verveling? Dan wordt het tijd om jouw frustraties eruit te schieten! Stap in de nieuwe wereld van Virtual Reality en geniet samen met jouw gezelschap van onze onvergetelijke VR Experiences.
20%
KORTING
Boek voor 1 september 2020 en krijg 20% korting met de kortingscode: VRGH20